Intrebari frecvente

Oferim o modalitate buna pentru a va proteja jocurile originale si de asemenea va ofera posibilitatea rularii programelor homebrew !
In ce fel o utilizati este strict raspunderea dumneavoastra !
Lucram ieftin rapid si eficient !

MODARE WII
( wii softmod ; wii modding ; wii softmod 4.3e  )

Odata modata consola aceasta nu expira, exista insa riscul sa stergeti anumite canale prin care puteti rula jocurile ( va voi explica totul in detaliu )
Daca nu instalti voi programe care opereaza cu cIOS nu puteti practic dezinstala modarea, cat despre update-uri, uneori sunt necesare pentru a rula jocuri mai noi sau care au protectii diferite insa acel update se poate instala simplu, nu necesita remodare, este usor de instalat.

Unul din atuurile consolei WII este flexibilitatea oferita miscarilor jucatorului, cat si multitudinea de jocuri care permit joaca in echipa sau multiplayer, pe langa toate acestea adaugam si o multime de gadgeturi disponibile pe piata de la volane pentru jocurile de curse la pistoale si echipamente sportive.De laudat ar fi si placa de Fitness Wii Fitt Plus, Wii Motion Plus, Wii Dance Mate / Pad, Wii Snowboard Sensor etc.

WII nu va ofera grafica si fiabilitatea de care dispune PS3 dar cu siguranta va ofera acel plus de distractie care le lipseste altor console.
O consola destianta exclusiv jocurilor video interactive, de familie si nu numai.

MODARE PS3
(  ps3 softmod ; ps3 modding  )

Modarea se face software ( este nevoie ca versiunea de sistem / firmware sa fie mai mica sau egala cu 3.55 )
sau hardware prin cobra ode care urmeaza sa se lanseze ( pentru orice versiune de sistem / firmware )

PS3 face parte dintr-o cu totul alta categorie de console fata de WII: la PS3 discutam despre calitate grafica, despre jocuri HD si filme Blue Ray, ba mai mult, poate fi transofrmat cu usurinta intr-un Media Player pentru vizionarea filmelor sau ascultarea audio.

Consola PlayStation 3 dispune de 256 MB memorie DRAM si 256 MB memorie GDDR3 pentru placa video.
Ultimele update-uri fructifica la maxim capacitatile sale de rulare al aplicatiilor 3D.

Partea de stocare este asigurata de hard disk-uri cuprinse intre 20-500 GB.
Este imbunatatita prin incorporarea unei unitati Blue-Ray.

Consola PS3 sta bine si la capitolul conectivitate.
O gama variata precum Bluetooth 2.0, Gigabit Ethernet, USB 2.0, port HDMI 1.4, Wi-Fi.
La unele modelele cu o capacitate de stocare de peste 60 GB este prezent si card reader-ul.

Accesoriile variaza de la controller wireless DualShock 3 sau Logitech Cordless Precision Controller, la volanul Logitech Driving Force GT, la telecomanda BD Remote, camera web PlayStation Eye sau tuner TV PlayTV DVB-T.
Aceste periferice reprezinta tot de ce are nevoie un user pentru a se bucura la maxim de capacitatile consolei tale PlayStation 3.